Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 19-25 August 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, preocupari care nu pot fi rostite public, nici marturisite, drept pentru care, Leii se vor framanta in sinea lor cu privire la masurile pe care trebuie sa le ia, la o atitudine pe care trebuie sa o adopte cu privire, mai ales, la regimul muncii.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, Luna se va afla in sectorul natal si le va spori focul interior, dorinta de schimbare, de progres, de afirmare dar, totodata, va accentua combativitatea, trasatura de comportament si reactie psiho-fiziologica amplificata de Luna Noua in Leu care se va forma la inceputul zilei de 21 august si care va reprezenta, pentru multi dintre ei, prilejul unui inceput intr-un domeniu de viata sau activitate. Pentru ca Marte se va afla in tranzit in Leu, respectiv in casa I a cerului lor astral, in conjunctie cu Sensul vietii, si ca va alcatui trigoane cu Saturn si Luna Neagra, la grad perfect, putem anticipa o adevarata lupta, de la caz la caz, pentru un salt profesional, pentru o schimbare majora de sens al vietii, pentru o transformare complexa, pe mai multe planuri, care sa dea o noua dimensiune existentei lor. Acest moment astral va fi trait cu atat mai intens cu cat forta cu care va “lovi” eclipsa totala de Soare, care se va forma in aceiasi zi, va fi mai puternica.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, se vor accentua chestiunile curente, legate de bani, mai ales in ipostaza unor restante sau reevaluari financiare. Pe fond, nativii vor avea multe indoieli cu privire la oportunitatea unor gesturi si decizii cu consecinte banesti dar Soarele, care va intra in semnul Fecioarei (casa a II-a), pe 23 august, le va da taria necesara sa-si asume un risc.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, alternanta intre capacitatea de a asculta cu calm si reactiile nervoase ulterioare, ceea ce ii va transforma, pentru moment, in niste persoane paradoxale si imprevizibile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: