Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a perioadei analizate de noi trece oarecum obisnuit pentru nativii din Leu. Pe 18 iulie, pot sa se simta puternici si plini de energie.

Intre 19 si 21 iulie unii pot inregistra o mica ameliorare a regimului banesc ori pot primi o promisiune de revizuire a veniturilor salariale ce li se cuvin. Contribuie la asta si Venus care intra in casa a II-a a banilor din 19 iulie, permitand, intr-o masura mai mica sau mai mare, in functie si de configuratia hartii lor natale, o buna administrare a banilor si bunurilor ce pot atrage castiguri mici sau modeste.

Intre 22 si 24 iulie dimineata, Leii fac drumuri scurte, se deplaseaza pentru a se intalni cu diferite persoane cu care fac schimb de impresii, cu care se consulta sau care ii asculta daca au o problema ce se poate rezolva printr-un dialog lamuritor. Perioada in care se pot aborda cu diplomatie, in contexte diferite, chestiunile delicate. Pe 23 iulie, Soarele si Mercur vor intra in Leu, ceea ce va instaura la nivelul casei lor I, o dinamica speciala.

Aceste doua planete vor contribui impreuna cu Jupiter, pe finalul trecerii lui prin Leu, premizele multor refaceri de sine, reparari ale unor domenii de activitate alterate, pentru deschiderea unor noi circuite de viata, pentru punerea pe “ordinea de zi” a altor realitati benefice pentru existenta lor.

Din 24 iulie dupa-amiaza casa a IV-a, a relatiilor cu rudele, s-ar putea sa primeasca primul impact cu aceste “noutati” astrale, sub forma unor neintelegeri verbale sau a unor contradictii ce provin din interese personale divergente. Unii pot avea un prim semnal negativ legat de regimul averii, casei, gospodariei lor si a familiei lor. Tot dupa 24 iulie, unii pot trage consecintele unor convingeri, idei sau initiative publice din trecut.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: