Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unii nativi pot resimti ziua de 16 mai ca fiind rascolitoare: multe aspecte de viata ii iau cu asalt si-i obliga sa gandeasca si sa decida.

Uneori noutatile sunt cele care fac jocul, alteori, evenimentele-surpriza intr-un plan al constiintei, al determinarii interioare in functie de niste repere care tin cont de educatie, statut, crez religioasa, constiinta personala sau profesionala, de miza politica, nationala etc. Depinde si de varsta sau statutul acestor nativi, astfel ca, cei cu greutate in societate, sunt cei mai solicitati sa faca fata unor provocari peste care nu se poate trece cu vederea.

Pe 17 si 18 mai, poate si ca urmare a celor petrecute cu o zi-doua in urma, se pun probleme de stil si metoda de a conduce, de a decide, de a se impune intr-un colectiv, de a face fata in societate sau in fata unui public in chip onest sau eficient. In aceasta faza nu se pune problema succesului ci a stabilitatii. Pe acest segment astral se va produce si faza de Luna Noua, ceea ce poate fi indiciul unui inceput de viata si activitate sau de ipostaza publica legat de noi conceptii, de noi premize sau de sarcini noi.

Pe 19 si 20 mai relatiile interumane sunt bine sustinute de catre astre. Comunicarea, intalnirile, imprietenirile, apropierile, mai ales pe baza unor conceptii comune, il pot aduce pe nativi in fata unor relatii cu oameni noi, simpatici, interesanti sau utili prin ceea ce stiu si pot comunica in beneficiul nativului din Leu.

Pe 21 si 22 se nasc mici disfunctii organice legate de metabolism, alimentatie, digestie. Nota generala, indiferent de varsta, este lipsa poftei de mancare, refuzul unor alimente, nevoia de repaus alimentar. In plan afectiv, pe 16 mai pot aparea certuri sau schimburi de cuvinte bazate pe impresii subiective.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: