Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, tentatii si de tentative de a evada din cercul strans al obligatiilor. Nativii vor sa aiba parte de intimitate, de caldura sufleteasca, de aventura, de inedit, de suspans sau – minimum minimorum – de o petrece pe cinste.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, program de lucru suportat cu dificultate: noian de sarcini de serviciu, obligatii de predare intarziate. Leii nu vor avea pofta de mancare si, in general, nu se vor simti in largul lor.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, posibile surprize de la parteneri sau, in varianta delicata, de la activarea unor clauzele contractuale care le-au “scapat”.

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a X-a, a ridicarii in rang social, dandu-le nativilor posibilitatea de afirmare (debut), de aparare sau cucerire a unor posturi sau a unui statut superior profesional

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, in casa a XI-a a prietenilor, ceea ce nu va fi de bun augur, pentru ca va introduce, pentru niste saptamani, nuante critice, conflictuale, acutizand asperitatile tinute, pana atunci, sub control. Risc de despartiri bruste de un prieten sau de parasire a unui grup de cunoscuti.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, chestiuni legate de bani si bunuri sau beneficii si avantaje materiale. Unele sunt datorii mai vechi, altele construiesc premize favorabile Leilor ca efect al unui demers personal bazat pe invocarea si functionarea!-, bunavointei celorlalti. Nota generala a saptamanii va fi data de chestiunile care tin de constiinta propriei datorii morale si obligatii profesionale care vor intra in contradictie cu realitatile de ultimul moment si care tind sa-l impinga pe nativ spre razgandiri, reevaluari si repozitionari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: