Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 13-19 August 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), continua sa se manifeste cu putere chemarea verii, a vacantelor, a placerilor solare, a distractiilor care le permit nativilor sa traiasca din plin viata. Ca si saptamana trecuta, sportul, intrecerile, provocarile sunt acum “onorate” de catre Lei cu toata puterea fiintei lor.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), nativii vor fi obligati sa se resemneze si sa se preocupe de munca, de activitatile profesionale curente, chiar daca acestea nu le dau prea mare satisfactie.

Pe de alta parte o problema salariala sau contractuala va avea darul de a-i “cuminti”: fie ca doresc sa renegocieze veniturile, fie restructurarile despre care se vorbeste la locul lor de munca au darul de a-i face sa-si infraneze multe dintre tendintele “evazioniste” (absente, venit tarziu la lucru si plecat devreme, eschivari de la datorie, plasarea sarcinilor lor de serviciu colegilor sau tratarea lor cu superficialitate pentru a nu intra pe lista disponibilizabililor).

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), un eveniment de natura parteneriala se poate produce ca o consecinta a demersurilor anterioare alteori, insa, surprizele ii pot “lua pe sus”. Unii se pot casatori la fel de bine cum, altii, se pot hotari sa divorteze; unii pot semna contracte iar altii pot demisiona spectaculos dintr-un colectiv, dintr-un proiect. Nu sunt excluse nici intorsaturile fulminante in desfasurarea litigiilor sau proceselor.

Intre seara zilei de 18 august si 19 august, discutii, tranzactii incercari de a rezolva pe calea dialogului o chestiune baneasca. Șansele de reusita sunt insa precare. Totusi, indicat ar fi sa nu se tergiverseze rezolvarea unor castiguri banesti sau reglementarea problemelor patrimoniale pentru ca Marele Benefic nu va mai sta in zodia Fecioarei decat doua luni.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: