Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 12-18 August 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, perioada de mare avant, curaj si incredere in propriile forte. Leii, indiferent de varsta, se vor implica in proiecte si demersuri de larga respiratie, placandu-le acest tip de provocare socio-profesionala care le va permite sa-si etaleze cunostintele si capacitatea de a conduce. Moment al entuziasmului firesc oricarui inceput menit sa-i aseze in prim-planul vietii publice. Determinare, orgoliu, ambitie, motivatie: Leii nu pot fi opriti. Posibile momente importante in viata lor, posibile decizii “de destin”, posibile situatii neprevazute care le vor deschide noi perspective si oportunitati.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, consolidare a intentiilor profesionale, rezistenta la presiune morala. Pe 14 august, Mercur va intra intr-o miscare aparent retrograda, care va dura pana pe 5 septembrie, si care ii va determina sa evalueze lucid sansele unui castig financiar obtinut prin munca si efort propriu. Toate deciziile privitoare la bani vor fi, pana atunci, amanate.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, intalniri cu prietenii, sfaturi, discutii agreabile, schimb de impresii, convivialitate. Relatiile afective vor suferi de pe urma instabilitatii sau detasarii subiectului de persoanele dragi, pe care vor avea tendinta sa le marginalizeze, sa le ignore, sa le trateze cu indiferenta.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, tendinta de repliere in interioritate. Leii vor resimti oarecare oboseala sau plictis fata de sarcinile de serviciu sau, poate, organismul le va da mesaje subtile ca trebuie sa se opreasca si sa se odihneasca. Nota generala a saptamanii poate fi data, in cazul celor tineri si a barbatilor in special, de tendinta de a forta nota, ori de cate ori va veni vorba de placeri, extravaganta, sport, performanta; multiplul Trigon regal pe semne de Foc ii va sustine astral dar va sterge granitele masurii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: