Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 iulie unii nativi se pot bucura de simpatia celor din jur, de pretuirea apropiatilor, de aplauzele publicului.

Este un moment bun pentru imagine, mai ales pentru femei. Din 12 pana pe 14 iulie la pranz, Leii vor fi alaturi de prietenii mai vechi sau mai noi. Veselia, simpatia, bucuriile impartasite, sustinerea venita din partea acelora va fi o adevarata binefacere, chiar daca ea va functiona pentru un rastimp scurt. Din dupa-amiaza zilei de 14 si pana pe 16 iulie, starea lor fizica poate fi marcata de tranzitele Lunii prin Rac, respectiv prin casa lor a XII-a, legata si de sanatate.

Ea le va induce un comportament interiorizat, accentuand nevoia lor de a se izola de forfota vietii de fiecare zi, de solicitarile neprevazute, intrerupand caile obisnuite de comunicare (telefon, drumuri, intalniri etc.) pentru a-si conserva energia si a se recupera fizic si psihic ori pentru a suporta mai usor o serie de tulburari organice ce se pot ivi pe fondul fazei de Luna Noua din 16 iulie care ii “goleste” energetic. Reverberatiile acestei ipostaze astrale asupra locului de munca pot anunta sau doar pregati schimbari ale statutului lor profesional si salarial.

Intre 17 si 18 iulie Luna le va tranzita semnul zodiacal natal, risipind asupra lor o energie benefica, tonica, invigoranta, mai ales din punctul de vedere al constiintei de sine care le va da taria morala si forta psihica necesara pentru a se confrunta cu realitatea. Intre 15 si 16 iulie conexiunile pe care le vor face cu semnificatia unor lucruri numai de ei stiute le vor contura o alta imagine despre oameni, idei, relatii, interese care, de la un timp, ii nemultumesc. Revelatia adevaratei lor esente ii va ajuta sa-si schimbe atitudinea sau chiar implicarea lor in grupuri si structuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: