Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru acesti nativi, intre 10 si 12 mai dimineata unele contradictii sau mici stari de enervare se pot naste in relatiile conjugale, parteneriale si de afaceri.

Unele situatii ce au o legatura cu conflictele ce se desfasoara intr-un cadru oficial, pot lua o turnura neobisnuita, care ii poate uimi si destabiliza pentru moment, prin premizele pe care le arunca in joc si care schimba datele evolutiei scontate intr-un proces, ancheta, litigiu, etc.

Din 12 mai dupa-amiaza si pana pe 14 mai dimineata unii nativi se pot ingrijora cu privire la felul in care vor evolua pentru ei o serie de cheltuieli necesare. In loc sa-si faca un plan rezonabilei ei intra in panica. Apoi, din dupa-amiaza zilei de 14 si pana in dimineata zilei de 15 mai, Leii se pot mobiliza, pot deveni combativi si, in dorinta lor de a rezolva problemele profesionale in forta, ei pot incerca sa schimbe regulile jocului.

Din 12 mai il vor avea pe Marte, in tranzit prin casa a XI-a a prietenilor si relatiilor utile. Pana la mijlocul verii, el le va oferi un suport real, dinamic, activ venit din partea celor de care se apropie printr-o comunicare sincera, directa sau cu care se vor regasi activand in baza acelorasi interese si mecanisme speculative.

In preajma datei de 15 mai acesti nativi se pot confrunta cu o serie de blocaje, manifestate mai ales in planul comunicarii, afirmatiilor si explicatiilor date fie chiar de acesti prieteni ori tovarasi de drum, fie de partenerul lor de suflet. Dialogul dificil sau lipsa dialogului real ii nemultumeste, ii enerveaza si ii impinge sa actioneze brutal si sa spuna lucruri care dor sau jignesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: