Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie favorizata , zodie protejata, zodie alintata de astre in aceasta perioada. Micul Noroc, revenit in casa I a personalitatii, dimpreuna cu Jupiter, le pregateste tot felul de lucruri bune: sanatate, recuperare, forma fizica buna, capacitate de actiune, mintal stabil, succese, satisfactii personale, sansa, deschidere spre viitor.

Exista si o serie de piedici. Acestea se manifesta mai ales intre 2 si 6 august (cu maxima precizie pe 4 august) cand se activeaza o dubla cuadratura Saturn/ Jupiter-Venus, la grad perfect, si care poate chema nereguli sau complicatii din trecut, de acum 12 ani sau doar de acum un an, care au ramas nerezolvate si care pot greva unele situatii favorabile, prin intarzieri, dificultati sporite, opozitii ale unora aparent nemotivate, intarzieri, asteptari prelungite, spaima de esec.

Uneori aceste piedici vin chiar de la unii membri ai familiei din care provin care prin intreaga lor existenta le complic a existenta Leilor. Relatii ciudate, discrepante, nejustificate ale unor parteneri, in indiferent ce context, fata de nativi. A se trece cu vederea.

Chestiuni financiare care macina si apasa sufleteste, ele se vor putea rezolva doar dupa 22 august 2015. Dorinta de a progresa, de a invata pentru a se afirma sau pentru a-si consolida statutul profesional. Dorinta de evadare dintr-un loc, dintr-un grup sau dintr-un mediu social ori de a pleca din tara (aspect valabil pentru cei tineri) intre 4 si 5 august.

Nevoia de stabilitate sau de stabilizare intr-o functie, intr-o ipostaza publica, intr-un demers ce este public, vizibil, cunoscut. Pe 3 august nu este exclus ca o idee excelenta ce le trece prin minte sa fie pusa in practica, in beneficiu personal. Veste entuziasmanta ce poate veni din strainatate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: