Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, chestiuni gospodaresti, activitati domestice curente.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, relatiile dintre parinti si copii pot lua o turnura neplacuta: discutii aprinse, certuri, masuri mai mult sau mai putin pedagogice, cu sau fara efect. Dar este si posibil si reversul: din teama de a nu gresi sau de a nu amplifica starea de suparare care planeaza in familie, parintii pot lua decizia neinspirata de a nu reactiona in nici un fel, de a trece cu vederea, de a se face ca nu vad si nu inteleg ce se intampla tocmai pentru a nu fi obligati sa ia atitudine sau de a se limita la un evaziv “despre asta vom vorbi alta data”, ratand, tocmai momentul psihologic necesar unei interventii in derapajele copilului sau ale adolescentului. In mod asemanator, ca traire si reactie, se pot petrece lucrurile si in cazul relatiilor afective. Luna Plina, va actiona destul de brutal asupra acestor nativi, va tulbura apele in ceea ce priveste comunicarea si increderea intre Gemeni si prietenii lor astfel ca, nativilor, li se poate instala o stare de nesiguranta cu privire la ceea ce pot face unii dintre apropiatii lor. Aceia, la randul lor, se pot purta nepoliticos, dur, grosolan sau agresiv, de la caz la caz, in functie de educatie, varsta, postura sociala si motiv al discordiei.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, stare de stres si iritare, nemultumiri reprimate la locul de munca unde, una sau mai multe persoane, le pot face sicane, le pot submina autoritatea ori nu vor “juca” corect. In planul sanatatii, posibile raceli duse “pe picioare”, dureri de dinti (a se evita extractiile dentare sau operatiile pe maxilar) si disfunctii tiroidiene.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, posibile complicatii parteneriale, confruntari pe chestiuni de principiu sau de legislatie cu partenerii, mai ales daca se desfasoara acte de comert. Etapa dificila in plan procesual.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: