Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal intens activat in aceasta perioada nu numai de tranzitul Soarelui prin dreptul acestei constelatii ci si prin latura incendiara a tranzitului planetei Marte care le da nativilor o stare de permanenta surescitare. Unii o percep ca o simpla enervare, altii ca pe o sursa de anxietate; pentru alti nativi, totusi, contextul este inteles si trait ca un moment de expansiunea, de energie si stimulari la care acestia raspund bine.

Cu exceptia retrogradarii mercuriene, care ii pune deseori in situatia de a se razgandi, de a nu se putea hotari, de a se razgandi dupa ce au luat o decizie, de a avea dubii chiar dupa ce opteaza pentru o solutie, saptamana cuprinsa intre 30 mai si 2 iunie va trace destul de profitabil pentru ei.

Acestui context i se adauga si faza de Luna Plina, ceea ce le pune persoana lor raporta la o serie de parteneri in ipostaze complicate de viata, de afaceri, de relatii contractuale sau de rivalitate si conflict. De aceea, se poate spune ca ziua de 2 iunie ramane un criteriu de referinta prin ceea ce va determina pana anul viitor, pe vremea asta, cand se va produce o alta Luna Plina.

In functie de varsta si logica contextului unde se produc aceste schimbari se pot anticipa una sau mai multe dispute pe chestiuni de “metoda” sau de legalitate, divergente de opinii sau interes, dorinta de a schimba ceva esential in viata lor.

Zilele de 31 mai si 1 iunie ravasesc relatiile la locul de munca ori stau la baza multor necazuri si incurcaturi care nasc reprosuri si acuzatii la locul de munca. Ganduri menite sa reaseze intentiile de cumparare si tendintele de risipire a banilor pe 4 si 5 iunie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: