Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, perioada traita intens, solicitanta, agitata. Germenii vor fi dinamici, comunicativi si “pusi pe fapte mari”. Este perioada in care, in sufletul lor se nasc tot felul de idei, de planuri, de dorinte si se croiesc cai de actiune, de atac. Unele dintre tintele acestor “atacuri” vor fi partenerii lor de viata, de afaceri ori dusmanii, antipaticii, rivalii. Atentie, nu chiar toate solutiile care le vor trece prin minte ar trebui puse in aplicare oricat de mare ar fi dorinta lor de a-i in latura pe cei care le stau in cale.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, ingrijorari cu privire la soarta unor bani imprumutati unor prieteni sau dorinta de a gasi o metoda de a debloca demersurile pentru a intra in posesia unei sume de bani sau a unii bun pe care si-l doresc de mult sau de care au, acum, mare nevoie. Dar, pentru asta, trebuie sa vrea si sa poata si altii: oameni, institutii, fundatii ori restul familiei daca este vorba de o donatie sau o mostenire.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, Gemenii vizeaza un succes, o reusita sau, macar, depasirea unui moment de baraj pentru ei (un concurs, o evaluare, sustinerea unui test de verificare a competentelor).

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, dorinta de a tempera spiritele in familie, de a-i “pune la locul lor” pe unii mai rebeli sau de a pune capat unor discutiilor sterile. La sfarsitul saptamanii, opozitia Marte/Luna Neagra, pe axa caselor I – VII, poate alimenta un conflict conjugal, poate contribui la escaladarea unor litigii care pot ajunge in instanta; cei lezati, victimele adica, vor fi Gemenii.

Din seara zilei de 4 mai, Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct, ceea ce va fi in avantajul lor, cel putin ca rapiditate in gandire si abilitate in exprimare ori capacitate de a solutiona o problema personala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: