Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, momente de relaxare, de detasare de stres sau de capacitate imaginativa si creativa. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), tot ceea ce priveste munca pare a se incurca si complica de la un moment la altul.

Relatiile se tensioneaza, sarcinile de serviciu se asociaza cu riscuri sau cu genul de activitate definita de metafora “a scoate castanele cu mana altuia”, in acest caz, “mana” fiind a nativului care este pus de sefi, sa salveze o situatie – limita, sa se implice in activitati pe care altii nu le pot duce la bun sfarsit sau pe care aceia ii protejeaza.

De aceea, ” de ce eu?” va fi o intrebare care va reveni deseori in mintea unui Geaman. Luna Noua poate contura un nou tip de relatii dar poate scoate la iveala si secrete ori motivatii ascunse pana acum. In unele cazuri aceste ipostaze pot capata nuanta demascarii.

Sunt de luat in calcul eventuale conflicte bazate de acuzatii nefondate, exagerate, pe incercari de intimidare. Starea de sanatate nu va fi confortabila. Gemenii pot fi, in continuare, vulnerabili in fata infectiilor si complicatiilor chirurgicale, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta, doar ca, in preajma zilei de 30 octombrie, Luna Noua va aduce un plus de risc.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, circumstante favorabile care nu dureaza mult si care, tocmai de aceea, trebuie speculate, in privinta discutiilor de principiu cu privire la un contract, un proiect, o asociere. Gemenii ar trebui sa raspunda favorabil ofertelor care li se fac in aceasta perioada chiar daca, una sau mai multe conditii, nu le convin, pentru ca acestea le-ar limita libertatea sau le-ar impune modificarea programului de viata. Posibila miscare inteligenta pe fondul unor conflicte, mai ales daca acestea se desfasoara la tribunal.

Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, nevoie de recalibrare financiara pe fondul scaderii disponibilitatii nativilor de a cheltui.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: