Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, etapa a starii de bine, a multumirii sufletesti, a armoniei intre nativi si o persoana draga lor; aspect astral promitator pentru actori, artisti, interpreti, creatori, prin capacitatea de a fi subtili, nuantati si rafinati. Venus va intra in zodia Leului si va impulsiona casa comunicarii si a deplasarilor pe termen scurt. Tranzitul Micului Benefic le poate aduce nativilor sanse la examene, capacitatea de a se exprima in public convingator si de a-si sustine autoritar un interes personal. Noroc la informatiile utile pe care le vor primi.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, posibile stari organice deranjante (raceala, guturai, infectii dentare, urinare sau genitale) sau de apasare sufleteasca cu un motiv precis (evenimente in derulare) ori ca efect al unor amintiri triste.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, perioada extrem de dinamica; riscul de a intra in conflict cu una sau mai multe persoane, cu sotul sau sotia ori cu partenerii de afaceri si colaboratorii de care se detaseaza prin opinii categoric diferite. Dialogurile pot degenera in certuri, acuzatii si amenintari. Provocati, Gemenii pot face greseli spunand lucruri pe care le vor regreta mai tarziu sau care ii vor dezavantaja in contextul unui proces. Atentie sporita la riscul escaladarii conflictelor mai vechi pe fondul unor litigii, anchete, audieri: marturiile tind sa-l invinuiasca pe nativ.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, moment al calculelor banesti si al evaluarii riguroase a beneficiilor materiale. Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august, in zodia Leului, respectiv in casa a III-a a comunicarii, si va crea situatii incomode pentru nativi prin dialogurile stupide, reluarea unor dispute mai vechi, amanarea sau regandirea unei deplasari in functie de evenimentele de ultima ora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: