Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mici conflicte, schimburi acide de cuvinte, acuzatii si explicatii, iesiri motivate de invidie sau chiar amplificarea unor sicane mai vechi la locul de munca intre 25 si 26 iulie dupa-amiaza. Pentru unii, se poate pune problema unei confruntari neplacute cu un prieten, cunoscut plecand de la o chestiune baneasca.

Unora, starea de sanatate le va complica existenta (raceli, guturai, infectii, disfunctii endocrine). Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie, Luna, prost pozitionata in tranzit prin Sagetator (casa a VII-a pentru cei nascuti in Gemeni), va rascoli fleacuri, amintiri care dovedesc ca, o serie de conflicte, traite mai demult in casnicie, in familia din care provin, cu sau fara ecouri asupra vietii lor profesionale sau asupra imaginii, nu s-au consumat definitiv iar ei insisi nu le-au depasit si nu s-au resemnat, aprinzandu-se la cea mai mica adiere aluziva cu privire la un subiect sensibil din acest sector.

Intre 29 si 30 iulie sunt preocupati de banii care ar putea fi obtinuti prin bunavointa sau “darea de mana” a cuiva dar acela nu deschide portmoneul. Pe 31 iulie, Luna, vedeta in ipostaza de “Luna Plina” in Varsator, le va deschide noi orizonturi de gandire. Vor vedea multe situatii de viata, din cele trecute sau din cele recente, intr-o perspectiva noua si se vor dedica preocuparilor intelectuale.

Schimburi de informatii si evenimente – surpriza intr-o relatie ce presupune excelenta – eventual strainatate, in ipostaza posibila, dar nu obligatorie, de calatorie. Dialogurile vor ocupa, in acea perioada, o importanta speciala sau, ceea ce vor rosti ei, intr-un context anume, cu mult curaj, va contribui in viata si cariera lor ulterioara, ajutandu-i sa construiasca imaginea unor oameni puternici.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: