Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, disfunctii organice, de natura hormonala; posibile raceli, viroze, guturai, sinuzite, infectii dentare, urinare sau genitale. Motive de incarcare nervoasa la locul de munca (invidii, rivalitati, lipsa de caracter a colegilor, conduita arbitrara a sefilor).

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′ si seara zilei de 27 septembrie, posibile conflicte, tensiuni si enervari mai ales in cazul nativilor maturi, care desfasoara activitati publice si au responsabilitati. Asupra lor se vor exercita presiuni si constrangeri, uneori justificate si legale, alteori exagerate si abuzive. Contextul in care se vor desfasura anchetele, depozitiile, marturiile si procesele le va impune nativilor restrictii in a se apara sau a administra probe si dovezi. Atentia trebuie centrata pe felul de a vorbi cat mai corect si pe transmiterea cat mai putin patimase a informatiilor, chiar daca provocarea este mare iar inclinatia spre gesturi de forta este tentanta.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, preocupari administrative, mobilizare pentru a pune ordine in acte, regimul bunurilor si statutul casei ori al unui teren. Oscilatii sentimentele sau schimbare frecventa a impresiilor de moment si a deciziilor pe fondul tendintei de a analiza, de a ierta sau de a amana o decizie si obligatia de a tine cont de realitatile care se impun constiintei lor cu brutalitate, generate de opozitia Jupiter/Uranus, care va patrona schimbarile de atitudine si modificarea criteriilor de referinta fata de o persoana apropiata ori draga lor, inclusiv fata de copii. Disfunctii in activitatea de creatie (intreruperea procesului de elaborare, a repetitiilor, a inregistrarilor ori a spectacolelor), nemultumire fata de rezultatele obtine si de contextul general in care se desfasoara un act artistic. Pentru unii Gemeni, saptamana va fi o perioada buna pentru activitati practice si domestice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: