Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Destul de frumoasa pentru moment zestrea astrala a celor care s-au nascut in zodia Gemenilor. Au parteneri pentru saptamana viitoare trei planete care le pot oferi energie, sustinere, sanatate si o destul de buna conditie mentala.

Spunem destul de buna pentru ca Mercur retrograd le poate induce momente de regret pentru ceea ce au facut sau au gandit la un moment dat si care acum le par fie nejustificate, fie de indoiala cu privire la o serie de decizii pe care erau hotarati sa le ia dar pe care, informatiile ce ajung la ei schimba natura lucrurilor, asa incat nu le mai ramane decat sa se gandeasca la o alta solutie.

Reevalueaza oamenii, gesturile, cuvintele, intentiile celor din jur si fac un efort real pentru a se lamuri care este esenta lucrurilor ce se petrec si de ce parte se afla adevarul, dreptatea sau normalitatea pentru a nu gresi.

Un moment de cumpana pentru ei cu privire la o atitudine necesara se poate observa pe 29 mai cu privire la o chestiune de imagine, functie, loc in societate. Pot fi combativi pe 23, 24 si 25 mai dimineata, perioada cand orgoliul lor se afla la cote maxime. O clipa dedicata casei, vietii domestice si grijilor zilnice (curatenie sau reparatii, etc.) ii va cobori in monotonie, rutina sau plictis.

Pe 28 si 29 mai unii vor fi tentati sa echilibreze ceva care s-a dat peste cap intr-o relatie sentimentala (incredere, armonie, intensitatea emotiilor) sau sa corecteze raceala aparuta in relatiile cu o serie de prieteni si cunostinte unde egoismul, interesul personal sau divergenta de opinii au introdus la un moment dat o distanta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: