Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 februarie dimineata se intrevede o perioada placuta in plan personal, dar condimentata cu mult activism si solicitari care vin dinspre sectorul functiei, al imaginii publice, al carierei.

26 februarie poate fi o zi de succes sau care, fie si intr-un chip mai discret, poate fi momentul prielnic pentru a se marca ceva in activitatea unui nativ care apartine acestei zodii. Solutia va fi, pe fondul unei contradictii sau al unei dispute, una “alunecoasa”, cu dubla deschidere, mai mult diplomatica decat eficienta, dar simpatica si avantajoasa. Relatiile cu persoanele cu care se afla in relatii de colaborare sau de care un Geaman este legat prin idei si activitati ori scopuri comune nu este una neteda, dar deloc.

Chiar daca nu se vad se resimt ca atare. Se pot evidentia pe o paleta larga tot felul de motive de nemultumire care provin de la controverse, dispute, afirmatii provocatoare sau lipsite de tact, lipsa de politete, egoism, ostilitate, nerabdare, superficialitate sau erori. E nevoie ca nativii sa desfasoare o intreaga tactica pentru a-i tine pe aceia sub control, cat de cat, pentru ca despre o dominare sau subordonare a acelora nu poate fi vorba.

Daca rabdarea si toleranta nu-si fac loc in tactica Geamanului, alt nerabdator la randul lui, toate aceste secvente, pot trece in ipostaza conflictelor deschise. Atentie la rastimpul 26/27 februarie, care, dintr-o alta motivatie si determinare astrala, poate evidentia divergente de interese sau de scopuri majore, de care trebuie sa se tina cont in dinamica acestui an, 2015.Un moment indicat pentru tihna, odihna, repaus fizic sau intelectual, pentru izolare de forfota cotidiana: 23/24 februarie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: