Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, mici restrictii financiare sau complicatii materiale, mai ales daca obtinerea lor depinde de (buna)vointa cuiva.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, comunicarea, schimbul de informatii va sta sub semnul unor reactii autoritare pe care nativii tind sa le adopte in dialogul cu persoanele apropiate (frati, vecini) sau cu reprezentantii unor institutii. Desi, teoretic, deplasarile ar trebui sa le aduca Gemenilor noroc sau placere, practic, ar putea interveni schimbari de ultim moment cu privire la ziua, ora sau la conditiile respectivei calatorii.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, se va pune problema functiei, a realizarii profesionale; nu toate dorintele sau asteptarile Gemenilor vor putea fi rezolvate o data cu acceptarea unei propuneri de lucru (colaborare). De multe ori, pe fondul conditiilor puse de ofertanti, nativii vor ezita sa accepte o responsabilitate, incurcandu-se in ipoteze si analize, mai ales din 5 septembrie, cand Marte va intra in zodia Fecioarei si-i va transforma in niste “maestri ai despicarii firului in patru”.

In ziua de 6 septembrie, la ora 10:52′, va avea loc Luna Plina in Pesti, care va influenta casa familiei, a domiciliului, a averii si a casa ridicarii in rang, pe fondul unei posibile dezamagiri legate de functie (serviciu, in general) provocate de opozitia Soarele/Neptun.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, relatiile cu prietenii si cu cei dragi vor suferi pe de urma unui fel nedrept sau nejustificat de a gandi si raspunde sentimentelor nativului al cunoscutilor care pot da dovada de egoism sau de indiferenta. Nota generala a saptamanii va fi data de forma mentala buna in care se vor afla cei care vor sustine examene, care nu se vor avea emotii si vor fi stapani pe ei. Totusi, pana pe 6 septembrie, cand Mercur, Guvernatorul lor va reveni la mersul directv sunt de evitat controversele si disputele deschise.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: