Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Gemenii traverseaza o perioada favorabila lor, deoarece au de partea lor, in semnul zodiacal ce-i reprezinta, pe Marte si Mercur guvernatorul lor.

Acest guvernator va intra in ziua de 20 mai, in miscare aparent retrograda si-i va obliga sa traiasca la o viteza mai mica: mai putin tumult, mai putina ambalare, mai multa reflectie sau o mai pronuntata tendinta de a analiza si regandi o serie de actiuni si decizii, ceea ce ii poate feri de o serie de excese.

Din 21 mai, Soarele ii va rasfata, pentru ca va incepe sa le strabata zodia, dandu-le cele mai profunde si intense, mecanisme de salvare, aparare sau actiune. Se poate vorbi de multa energie cosmica revarsata asupra lor prin intermediul acestor planete. Pe 21 si 22 mai, ca urmare a influxurilor Lunii, ce traverseaza domiciliul ei, Racul, ei se vor afla in fata unor probleme mai mari sau mai mici, cu miza financiara.

15/16 mai reprezinta o etapa dificila din aceasta perspectiva cand se pot confrunta cu tot felul de ipostaze, dupa cum a cazul: neputinta de a face niste plati, plati efectuate care golesc contul si buzunarele, taxe imperative sau taxe si plati anticipate care conditioneaza desfasurarea unor actiuni in plan personal sau in plan juridic al unor gesturi cu tenta oficiala sau legala (mosteniri, autentificari de donati, opozitii, contestatii etc.).

Luna Noua din ziua de 18 mai priveste casa a XII-a; ea poate determina sau patrona o serie de mecanisme care se declanseaza discret cu privire la taine, secrete si laturi ascunse ale existentei lor, cu privire la sanatate sau la dusmani. Rivalii pot fi “presimtiti”, intuitie pe baza unor conexiuni logice sau pe baza unor indici materiale aparent de mica importanta dar semnificative intr-un anumit context.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: