Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, se vor activa mecanisme legale sau care tin de onoare, simt al datoriei, obligatie morala, solidaritate etc., cu privire la implicarea si activitatea lor in cadrul unui program comun, contract, asociere sau intelegere ori casatorie, chiar daca pe fond, se identifica conflicte de intensitati si importanta diferite.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, posibil moment de jena financiara sau de indisponibilitatea celor solicitati sa onoreze ajutorul cerut de catre nativi. Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, rastimp marcat de idei fructuoase, de inspiratie, de avant creator.

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a XII-a, de unde va contribui la stabilizarea lor organica, fiziologica si psihica, conferindu-le temperanta si rabdare.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa I, devenind un factor de progres, un suport in toate actiune pe care le vor intreprinde si un motor vital de mare eficienta si importanta pentru viata nativilor de fiecare zi.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, se va contura posibilitatea ca unele persoane nascute in acest semn zodiacal sa aiba parte de succes, pretuire, de notorietate sau de noroc intr-un demers public, oficial de natura profesionala. Nota generala a saptamanii viitoare va fi data, pentru unii nativi, de relatiile tensionate care se pot naste din fapte minore, dintr-o vorba deplasata, dintr-o afirmatie nejustificata sau rostita in momentul nepotrivit, ceea ce poate genera schimburi de cuvinte aspre si escaladari nebanuite ale disputei. Nodurile Lunare, pe axa Fecioara/Pesti, vor face cuadraturi la semnul Gemenilor pana pe 28 aprilie, cand vor elibera de povara lor astrala casele IV si X. Ele vor reveni pe aceiasi directie in 2025/2026.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: