Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cu sapte planete in permanenta risipite in cele trei segment ale Crucii Mobile, Gemenii inchid, cu Soarele lor natal, aceasta configuratie ce nu se lasa prea mult timp pentru a-si vadi forta de impact. Nu-i usor sa fii nascut in zodia Gemeni.

Cea mai solicitata este casa functiei, a puterii si a reprezentarii unde, in ziua de 20 martie, se produce faza de Luna Noua si Eclipsa de Soare. Doua evenimente majore astronomice si astrologice dar si karmice care vor lasa urme in existenta cate unui nativ.Se poate produce o ruptura de orice fel (de un om, de un grup, de o idee, de un proiect), se renunta mai intai ca decizie in forul interior; mai tarziu, ca o consecinta a lor, vor apare declaratiile, afirmatiile, gesturile explicite.

Situatia mai indica constrangere, contradictii, presiuni dinspre casa parteneriatului activand si o Luna Neagra ce matura casa mentalitatii, a educatiei, a legaturilor cu trecutul. In functie de destin, de semn de generatie, de harta personala sau de loc in societate, ceva, cum spuneam, se va frange, se va “desira”, stricand o alcatuire.

Dupa 20 martie, casa prietenilor si a relatiilor utile cu oameni si institutii trece, asemeni leilor prin cerul de foc al dresorului, prin asa numitele “focuri bengale”. Dupa 17 martie, traseul benefic al planetei Venus va fi estompat, ea traversand un sector (casa XII) care ii blocheaza functia esentiala de “benefic”, fiind activa mai degraba intr-un sector al sanatatii. Initiativele publice sunt vulnerabile, marcate de hazard sau inadecvare intre 16 si 18 martie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: