Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, tendinta spre afirmare sau impresionare a cercului de prieteni. Relatiile sentimentale pot suferi de superficialitate, individualism sau indiferenta. Pot fi “uitate” sau incalcate politetea, delicatetea, traditiile, bunele obiceiuri, etc.

Guvernatorul lor, Mercur, se va afla, din 12 noiembrie, in opozitie cu semnul patronat de el, asa incat este bine ca Gemenii sa fie prudenti, rezervati si sa verifice toate informatiile care ajung la urechile lor, unele fiind menite doar sa-i testeze sau sa-i provoace.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), necazurile de la locul de munca se vor reflecta in starea de spirit: vor fi nervosi, ingrijorati, iritati si necooperanti. La locul de munca se pot petrece evenimente neplacute, pe o paleta larga de posibilitati : acuzatii, schimburi de cuvinte, atitudine ostila, sanctiuni, presiuni morale, exercitare abuziva a prerogativelor functiei.

Gemenii vor suporta cu greu toate acestea si, din pacate, nu vor avea energia, curajul sau argumentele necesare sa le tina piept. Din punctul de vedere al sanatatii cel mai afect va fi psihicul apoi, ca si in ultimele doua saptamani, sensibile vor fi aparatul genital, urinar, cel endocrin si sistemul imunitar.

Atentia la ziua de 12 noiembrie pentru tot ceea ce inseamna act chirurgical (inclusiv nastere, intrerupere de sarcina) si pe 14 noiembrie, cand va fi Luna Plina pe axa Taur/Scorpion, ce va afecta cele doua case ale sanatatii.

Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), se va instala o stare de calm si relaxare care va contrasta cu disputele sau cascada de informatii care il privesc pe partenerul de viata, de afaceri sau rivalii si persoanele cu care se afla in conflict. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, dorinta sau neputinta de a face cumparaturi si de a onora plati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: