Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Daca ziua de 11 poate trece banal, fara evenimente speciale, cu exceptia unor trecatoare tulburari fiziologice, perioada 11 – 14 iulie dimineata le aduce acestor nativi tot felul de motive astrale de a se bucura de vara, de a exulta de fericire, de a se distra, de a fi in forma fizica si psihica.

Comunicarea va fi la cote bune sau, in functie de harta personala, foarte buna, cu totii avand o frumoasa capacitate de exprimare pe cale orala sau prin limbaj corporal expresiv. Din 14 iulie dupa-amiaza pana pe 16 iulie, preocuparile lor se concentreaza pe chestiunile banesti curente sau legate de o serie de situatii speciale din viata lor si a familiei din care fac parte care ii afecteaza direct.

In linii mari este vorba de restrictii, limitare, incapacitatea de a face o serie de plati sau de a face rost de bani. In plus, pentru ca in acest sector se va produce si faza de Luna Noua, este de asteptat ca un aspect din viata lor materiala determinata de bani, valorificare a unor bunuri, etc. sa cunoasca un inceput ori o cotitura importanta. Culmea este ca ei se vor opune tocmai acestui tip de “noutate” ce tinde sa se instaleze in viata lor cu forta pentru ca se tem de tiparul financiar in care pot intra si pe care, deocamdata, il refuza categoric.

In unele cazuri poate fi vorba de consecintele unor afaceri prost conduse sau de socul constatarii unor gesturi, acte, fapte si evenimente de care nu au avut cunostinta si care au lucrat impotriva lor, in tacere, pana acum, cand, iata-le, ies brutal la suprafata. Pot intra in joc si inscrisuri contradictorii care conditioneaza sau limiteaza accesul la niste fonduri. Pe 17 iulie discutii aprinse sau dialoguri importante in situatia in care intalnesc persoane cu functie si rang.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: