Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, se afla in domiciliul sau astral, in casa I a personalitatii acestor nativi, de unde exercita un excelent patronaj astral ce se va mentine in acesti parametri pana pe 20 mai, cand va intra in miscare aparent retrograda; in Gemeni, Mercur va fi activ, direct sau retrograd, pana pe 8 iulie 2015

Din 12 mai, in segmentul casei I, a corpului lor fizic dar si a personalitatii lor in ansamblu, va incepe sa opereze Marte; din fericire, traseul acestuia, pana pe 24 iunie, va fi direct, asa ca le va aduce de acum in acolo, forta fizica, putere de mobilizare, concentrare pe o serie de chestiuni personale mai mult sau mai putin urgente. Pe 9 mai nativii pot deveni mai chibzuiti cu privire la banii primiti, promisi sau mosteniti.

Intre 10 si 12 mai, o adevarata efervescenta a ideilor si solutiilor, ii transforma in niste persoane apte sa se afirme, sa depaseasca chestiunile profesionale sau intelectuale cu maxima acuratete.

Intre 12 mai dupa-amiaza si dimineata zilei de 14 mai se poate modela sau reface o imagine publica afectata printr-o serie de gesturi menite sa atraga simpatia sau adeziunea, in ciuda unor contestari sau replici acide venite din partea unor rivali sau opozanti.

Intre 14 seara, 15 si 16 mai dimineata, Gemenii isi pot pune la punct niste cunoscuti sau asa-zisi prieteni, ii pot alunga din cerul lor de apropiati sau le pot contesta onestitatea. In jur de 15 mai pot iesi la suprafata elementele subrede dintr-o relatie parteneriala, se pot naste conflicte majore si adversitati, la mijloc fiind mai mereu un contract sau o intelegere, un proces, o audiere, o depozitie etc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: