Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fireste, asta nu inseamna ca toti cei ce apartin semnului Gemeni se imbolnavesc, dar, din punct de vedere astral, terenul e subred pentru fiecare, indiferent de varsta.

De aceea, toata lumea e bine sa fie prudenta, iar directiile spre care ar trebui sa se indrepte atentia lor asupra starii de sanatate sunt multiple. Unii ar trebui sa opteze pentru un regim alimentar corect, altii spre o medicatie adecvata, spre autocontrol cand este vorba de efort fizic, antrenamente sportive, exercitii de intretinere, gestionarea unor crize sau afectiuni in faza acuta.

Calmul interior, echilibrul psihic este o conditie. Dar, atentie!, la aceasta stare nu se ajunge cu raftul de medicamente, ci doar cu cel mai eficient luat in doze mici. Raman valabile atentionarile, privind afectiunile si organele vizate, anuntate saptamana trecuta.

Doar ca, in perioada 8-15 noiembrie, situatia este fie mai urgenta, fie mai presanta prin interventia, dupa 9 noiembrie, a planetei Mercur. Grija mare trebuie sa manifeste si cei care lucreaza in medii toxice sau cu substante periculoase; risc de accident de munca. In alta ordine de idei, la locul de munca se pot naste intrigi, rivalitati, acuzatii nefondate, calomnii sau chiar gesturi mai subtile de subminare a numelui si autoritatii profesionale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: