Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 noiembrie nativi pot identifica un rost (nu neaparat un mare tel in viata) in a se implica in chestiuni de familie sau pot intui ce ar trebui sa faca pentru a-si ameliora modul de a locui si activa intr-un spatiu ce acum este prost gospodarit, drept care studiaza modul in care ii pot aduce acestuia imbunatatiri si ameliorari estetice.

Pe 8 si 9 noiembrie planeta Venus incepe sa le transmita tot felul de SMS cu aer de SOS de genul “dar cu dragostea cum stai?!” si, cum raspunsul pe care si-l vor da, la un scurt bilant nu e de natura sa-i incante, vor avea posibilitatea sa faca ceva. “Ce” insa, daca unii sunt singuri? Va trebui sa nascoceasca placeri ce pot compensa , pana la un punct lipsa unui partener, o activitate recreativa sau chiar artistica, de creatie, interpretativa, un hobby, preocupari care ii multumesc sau care ii fac sa creasca in proprii lor ochi.

Din 10 noiembrie si pana pe 12 noiembrie, la pranz, munca nu e un prilej de satisfactie. Las ca nici nu au chef de munca, mereu sunt preocupati de ceva, de orice numai de munca rabdatoare, asigura, eficienta, nu. Discutiile si observatiile pe care le pot primi isi pot avea aici explicatia, multe dintre ele amplificate si de faza Lunii Noi din 11 noiembrie.

Din 12 noiembrie noaptea, incepe sa le tranziteze casa a V-a Marte, care se alatura planetei Venus, si care ii va da “peste cap”. Toate chefurile si toate dorurile incep sa-i incerce ca niste tentatii vinovate. Pe 13 noiembrie este posibil ca un aspect cu conotatie oficiala, legala, sau juridica sa ii preocupe, acaparandu-le gandurile. Grija intreaga perioada la felul in care evolueaza o actiune, fie si minora, care se poate complica cu o infectie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: