Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Plina de lustru sau de stralucire ar trebui sa fie, pentru unii Gemeni, perioada care urmeaza, cu atat mai mult cu cat, din 13 martie, il vor avea aliat pe Mercur, in casa inaltarii lor in rang. Pot fi simpatizati, adulati, laudati, aplaudati, premiati in functie de meserie sau de prestatia lor publica.

Uneori, viata lor contine detalii nebanuite pe care cei din afara le ignora drept care nu stiu cu ce efort se mentin in top, cu ce sacrificii se confrunta acestia sau cu ce cazuistica personala trebuie sa se lupte pentru a se mentine in forma. O sursa ar fi necazurile care vin din partea unora dintre rude, mai ales a celor in varsta.

Nu este indicat sa provoace conflicte care nu se pot solutiona decat in justitie. Pana in noiembrie nu vor face nici un pas pe calea rezolvarii lor. Ori renunta pentru moment, ori schimba strategia. Multi, multi binevoitori pot sari in ajutorul cate unui nativ. Nu toti sunt prieteni sau cunoscuti mai vechi.

Mai degraba as intui un “bine” facut de persoane care reprezinta institutii sau ipostaze publice si care le pot netezi, macar intr-o directie, existenta de fiecare zi. Indicat ar fi ca, in aceasta perioada, sa se consulte cu o serie de specialisti in domeniul cauzelor lor nerezolvate, sa mediteze asupra limitelor sau termenelor rezolvarii acestora si sa nu se grabeasca sa respinga un avertisment.

Oricum, pana vor fi iar in forma de a se apara sau justifica vor mai trece niste saptamani bune. De aceea, nu au de ce sa se grabeasca, nici sa riste gratuit, nici sa complice situatia.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: