Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii sunt veseli, optimisti, oarecum detasati de necazuri si premizele grave, serioase ale vietii; pe acestea din urma le survoleaza nonsalant.

Mercur, fiind retrograd, ii impinge spre tot felul de secvente deranjante: uita, incurca, formuleaza gresit o idee, inteleg trunchiat, secvential sau deformat o informatie care li se transmite. In preajma datei de 12 iunie fie trebuie sa tina cont de niste cadre de actiune, fie trebuie sa se conformeze unor urgente si comandamente majore in familie, societate sau in profesie.

Unele dintre aceste evenimente pot imbraca haina neprevazutului, alteori consecintele se nasc dintr-un fapt accidental, colateral, ca un efect secundar doar in aparenta, pentru ca, prin impactul pe care il va exercita asupra unui nativ din Gemeni, el va avea o importanta majora.

Planeta Venus a intrat pe 5 iunie dupa-amiaza in casa lor a III-a si, de aici, va crea pana pe 19 iulie o serie de ipostaze de viata favorabile, placute, norocoase, care le vor deschide o serie de oportunitati.Intre 6 si 8 iunie, nativii vor fi in forma maxima din punct de vedere intelectual, Luna in Varsator corectand disfunctiile provocate de planeta Mercur, despre care tocmai am vorbit: ei vor putea vorbi frumos si cu succes in fata unei asistente, se vor putea impune prin felul in care pun problema, sustin si argumenteaza o cauza, convingand si cucerind increderea avand, in final, castig de cauza.

Din 8 iunie dupa-amiaza si pana pe 10 iunie seara e rost de aplauze, admiratie, succes, notorietate, laude si aprecieri ori de o victorie profesionala, repurtata mai ales in activitati artistice, interpretative, publice, de presa. Pe 11 si 12 isi vor pierde timpul cu prietenii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: