Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Schimbarea pe care o poate aduce intrarea planetei Mercur in casa a II-a a banilor poate reprezenta pentru nativii acestui semn zodiacal, o intensificare a preocuparilor banesti de toate felurile.

Cele mai importante sunt cele legate de veniturile legate din activitati retribuite unde, unii trebuie sa ia niste decizii legate de felul in care vor functiona de acum in acolo; poate fi vorba de o renuntare, de o limitare sau de micsorarea unor sume cuvenite, de bani returnati sau care vin fragmentar, dupa amanari si intarzieri. Cel mai semnificativ aspect priveste cadrul legal, oficial care poate readuce in discutie conventii si intelegeri stabilite oricand din noiembrie 2012 incoace.

Intre 8 si 23 iulie, pe acest fundal astral, se pot ridica obiectii, se pot face diligente pentru a se stabili cu precizie ce trebuie facut. Intre 4 si 5 iulie, Gemenii au idei, sunt inventivi. Intre 6 si 7 unii se pot bucura de succes (trecator sau mediu ca impact social), de simpatie din partea publicului; ei pot fi convingatori in orice demers daca apeleaza la argumente morale, religioase, culturale, afective, sentimentale.

Pe 6 iulie se poate inregistra un conflict, o tensiune sau imposibilitatea de a merge mai departe cu o anume conduita financiara, impunandu-se schimbari si adaptari la realitate.

Pe 8 si 9 iulie unii dintre nativi vor incerca sa se impuna intr-un grup de cunoscuti: fie vor sa-i convinga pe aceia de ceva ce e in interesul lor, fie vor sa se foloseasca de atù -urile acelora pentru a obtine un avantaj. Pe 10 si 11 iulie vor deveni pragmatici si mai preocupati de un plan personal la care lucreaza discret.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: