Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru Gemeni continua sa functioneze intr-un registru exceptional casa a III-a a comunicarii, scolaritatii, drumurilor, relatiilor de mai mica importanta.

Aici, totul pare sortit succesului. Au din nou cei doi Benefici, in conjunctie, in acest loc de pe harta cerului lor astral, au Soare si Mercur. Guvernatorul lor intr-un semn al expansiunii, orgoliului, mandriei dar si al valorii personale ori al constiintei valorii tuturor gesturilor si faptelor lor din aceasta perioada.

Cei tineri pot avea noroc la examene, teste si verificari, cei maturi pot trece cu brio sau, dupa caz, mult mai usor decat se asteptau, o serie de ipostaze in care li se verifica capacitatea de exprimare, volumul cunostintelor acumulate, temeinicia pregatirii lor profesionale etc. Drumurile sunt placute, micile excursii se desfasoara frumos, fara evenimente speciale ori, in contextul acestor deplasari apar elemente noi, menite sa joace un rol pozitiv in viata si activitatea lor.

Pe 1 august pot primi vesti tulburatoare din tara sau strainatate mai ales in legatura cu un proiect important. Mai mult se alarmeaza si intra la ganduri. Pe 2 si 3 august par sa se bucure de o realizare, pot fi laudati, premiati, primesc dovezi de simpatie si admiratie de la colegi, de la public etc. Pe 4 si 5 august relatiile cu o serie de cunoscuti par sa evolueze cam abrupt iar aceasta bruschete poate tine de un fel de a se purta al acelora neglijent, nerespectuos sau chiar ostil ce nu le convine, drept care ii vor pune imediat la punct pe aceia.

Pe 6 si 7 august doresc sa fie lasati in pace sa se odihneasca, sa-si recapete fortele, sa se ocupe de sanatatea lor. In preajma zilei de 4 august cei care au functii si responsabilitati pot deveni autoritari, transand un conflict la locul de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: