Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, scurta perioada de disciplina interioara, de regrupare a fortelor in vederea ducerii rapid si la bun sfarsit a unor activitati de rutina. Incercare de a impune o doza de ratiune si spirit practic partenerilor lor care se entuziasmeaza prea repede in fata unor solutii de moment sau a unor ipoteze nesigure.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, banii vor fi, pentru multi dintre cei nascuti in Fecioara, o problema. Luna Plina din 11 aprilie isi va revarsa potentialul astral asupra celor doua case ale banilor si beneficiilor materiale si, de acolo, ar putea genera situatii inedite, surprize de tot felul sau ar putea determina evolutia neasteptata a unui demers oficial, facut de catre nativi, cu un timp in urma. Contextul va avea, deopotriva, o latura profitabila si alta riscanta, una plauzibila si alta bizara.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, “placeri intepatoare”: Fecioarele nu se vor putea abtine si vor lansa glume rautacioase, observatii taioase, afirmatii critice usturatoare sau vor da dovada de inflexibilitate in dialog si/sau de lipsa tactului necesar, la un moment dat.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, contextul astral ii va determina pe unii sa fie mai activi, mai implicati in chestiunile de familie unde trebuie sa tina cont de un aspect legal sau moral ce a creat disensiuni ori sa ia aminte la informatiile care ii privesc in mod direct si care indica nevoia dar si directia spre care trebuie sa-si indrepte atentia pentru a corecta ceva.

Din 11 aprilie, Mercur, Guvernatorul lor, va intra, pentru trei saptamani, in miscare aparent retrograda, si le va atrage atentia pentru moment asupra unor idei gresite in virtutea carora actioneaza si, mai tarziu, asupra consecintelor, in plan financiar, a modului lor de a actiona din perioada martie 2017. Artisti, interpretii si creatorii pot trece printr-o criza de creatie sau de inspiratie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: