Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, moment de luciditate si de calcul onest, logic, pe care nativul si-l face cu privire la aspectele importante sau mai putin importante de viata. Se poate vorbi strategie, de adaptarea la noi conditii de viata, de munca sau de relatii interumane. Aceasta luciditate ii va face capabili sa vada corect realitatea si sa inteleaga mecanismul unor evenimente in adevaratul lor sens.

Intre 9 si 10 ianuarie, jocurile publice se fac si se desfac; aliantele vechi vor ceda locul celor noi, interesele vechi palesc, altele noi se nasc. Fecioarele traiesc intr-un vartej relational de natura sa le schimbe multe perspective dar si multe repere in numele carora au actionat, pana acum.

Cele mai intense s-ar parea ca vor fi relatiile parteneriale care brusc, se vor inmulti, se vor nuanta si vor crea o tesatura groasa, rezistenta de interese care-l vor atrage pe orice nativ dornic sa-si consolideze statutul. Perechea Marte/Venus, in acest sector, va lumina casa casatoriei, aducand speranta impacarii, netezirea conflictelor, alungarea amintirilor neplacute. Perioada buna pentru semnarea de contracte si ajungerea la intelegeri de orice fel.

Intre 11 si 12 ianuarie, o unda de rezerva si de circumspectie necesara indreptata spre vechii prietenii – care, deh! -, s-au mai schimbat si ei. Din 12 ianuarie, Mercur, care va intra in casa a V-a a relatiilor afective, le va face pe unele Fecioare sa dea un pas inapoi in cazul in care persoana draga le starneste indoiala. De asemeni, din acest moment, relatiile parintilor – Fecioara cu copiii lor vor fi autoritate, grija lor indreptandu-se spre educatie, respectarea programului si a principiilor care stau la baza educatiei.

Fara a deveni excesiv de pretentiosi sau rigizi, nativii vor da aborda o atitudine corecta dar fara compromisuri si indulgente. Din 13 ianuarie, va creste nivelul stimei de sine si, prin asta, va scadea modestia sau dorinta de a ramane in umbra.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: