Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie nu se vor contura evenimente speciale. Mercur va intra in zodia Balantei si-i va putea pune pe nativi in situatia de a discuta despre bani in sensul reglementarii unei situatii neclare sau nefavorabile lor. Mercur le va oferi argumente menite sa-si sustina cu subtilitate cauza, ba chiar sa o disimuleze, sub masca onestitatii si a detasarii, de orice interes material, in numele onestitatii si al corectitudinii.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, idei indraznete le vor trece prin minte nativilor facandu-i sa se bucure la gandul ca isi vor impresiona sefii prin initiativele lor. Posibile stari organice ciudate, inexplicabile medical, greu de diagnosticat care se vor instala brusc si vor trece repede.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, o uriasa dorinta de pace, de echilibru, de atenuare a conflictelor, va pune stapanire pe Fecioare. Acestea vor dori o rezolvare dar solutiile lor vor fi lipsite de simt practic, nerealiste si imposibil de pus in aplicare. Pe de alta parte, o serie de temeiuri personale vor trebui, la randul lor, sa fie sustinute de catre nativi care vor da semne de nerabdare dar le va lipsi metoda, experienta sau informatia necesara. Risc de a opta pentru o strategie paguboasa in cazul unui conflict deschis sau al unui proces.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, ambitia Fecioarelor va fi pusa la incercare de niste discutii in cadrul carora ar trebui sa gaseasca o formula de intelegere cu privire la chestiunile de viata curenta. Pentru moment, se vor confrunta cu nevoia de a-si tempera nerabdarea pentru ca, o clauza juridica sau de legislatie economica le va rasturna asteptarile.

In seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Luna Plina in Berbec; ea se va petrece pe axa celor doua case ale banilor si ar putea instaura surpriza si neprevazutul. Nota generala a saptamanii va fi implicarea, motivatia, harnicia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: