Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru acesti nativii, saptamana viitoare functioneaza o relatia astrala particulara: opozitia Luna Neagra, in tranzit prin semnul lor zodiacal natal, respectiv si prin casa I si Kiron, in casa a VII-a.

De aici o serie de amenintari si lezari provenind de la tot felul de parteneriate si aliante unele datand – unele din 1971, 1980, 1988, 1997, 2006, altele din perioada 1963-1968 (aspecte valabile pentru cei mai in varsta) – care explica o serie de blocaje, neimpliniri sau chiar drame mocnite legate de un regim personal de viata conditionat de o casatorie sau de orice intelegere si pact care numai de armonie nu a fost si care acum isi atinge clipa fatala de conflict.

Peste acest moment se va trece numai prin vointa profunda si curajul de a pune capat relatiilor paguboase sau consecintelor unor greseli de tinerete. Chiar daca, la grad perfect, acest aspect dureaza aproximativ 10-12 zile, el este mai important in destin pentru mecanismele interioare care permit deciziile necesare.

Pe 30 mai nativii isi recalibreaza veniturile, mai bine zis se abtin de la cheltuieli. Pe 31 mai si 1 iunie forma lor de comunicare este taioasa, dura iar atitudinea hipercritica. Nu se vor da inlaturi de la mici rautati verbale. Deplasarile se pot asocia cu conflicte de scurta durata, enervari sau mici pagube.

Pe 2 si 3 iunie, casa, “masa” si familia sunt in greva. Nimeni dintre cei apropiati nu coopereaza cu nativii de aici si o nesansa ca o serie de discutii necesare, intalnirea la o cina, etc., sa fie compromise. Postura publica a multor nativi este subreda, ei fiind in atentia tuturor dar si ei reusesc sa-si strice imaginea prin idei insolite de care se face vinovat Mercur retrograd.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: