Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, puternice provocari publice si profesionale, acolo unde exista o logica prin biografia si statutul unui nativ. Motivul poate fi de ordin profesional, politic, de imagine, de notorietate, de autoritate sau de perceptie publica. Fecioarele se vor bate pentru propria lor cauza, pentru apararea unor valori in care cred sau a unor proiecte. Miza este una personala dar, felul in care se vor desfasura “ostilitatile”, va da impresia ca Fecioara este in mijlocul unui razboi cu toata lumea care poate face victime colaterale in randul unuia sau mai multor membri de familie, ceea ce sporeste implicarea dar si forta cu care nativul se va bate pentru a-i apara pe cei apropiati.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, atitudine rezervata, tacuta, fata de prietenii lor care vor fi pusi “sunt lupa” si analizati meticulos.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, moment in care Fecioarele isi vor reface fortele, isi vor ajusta tirul, miza si metodele pentru evenimentele apropiate in care vor fi implicati. Uriasa dorinta de a infrange interdictiile, barierele sau opozitiile mai ales daca acelea sunt absurde, abuzive sau simple sicane.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, nativii vor face efortul de a-si impune calmul, rabdarea, detasarea de emotii, capacitatea de a ramane indiferent la provocari, de a se stapani. Din seara zilei de 4 mai, Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct, venind in ajutorul acestor nativi care vor face efortul sa ramana lucizi si rationali, metodici si eficienti.

In plus, pana spre 9 mai, aceasta planeta care opereaza pe casa a VIII-a, le poate oferi solutii ingenioase, infailibile sau de-a dreptul uimitoare prin subtilitate, in a rezolva o chestiune care greveaza statul lor patrimonial. Posibile schimbari surprinzatoare de statut financiar.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: