Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal implicat in alcatuirea fazei de Luna Plina din ziua de 5 martie, ceea ce inseamna ca evenimentele care se petrec in jurul acestei date au fie o vocatie existentiala, fie au o intensitate ti o valoare simbolica ce le impune in ierarhia faptelor de viata cotidiana.

Luna ne indica ti o cota parte de implicare afectiva sau de reactie emotionala la tot ceea ce se intampla in preajma lor. Soarele, participant al aceasta faza, se afla pe casa aliantelor, parteneriatelor ti disputelor. Uneori, aceste evenimente se pot desfatura in directa legatura cu casatoria, divortul, disputa conjugala, alteori ele se pot referi la relatiile de afaceri sau la implicatiile contractuale.

Astfel ca, unele aspecte se pot incheia brusc, altele se pot natte, fara prea multe preparative. Contextul astral este dificil in latura lui procesuala unde, o parte activa din proces se poate manifesta rigid, blocand sau respingand orice proba ori orice forma de cooperare. In acest, context e vorba mai ales de un blocaj emotional care dicteaza comportamentul sau deciziile luate. Zilele de 4, 5 ti 6 martie privesc mai ales chestiunile banetti ce trebuie solutionate. Nu prea e timp de gandire.

Evenimentele preseaza. Numeroase pot fi sursele de incurcatura financiara dar, cel mai adesea, este vorba de copii care pun probleme de sanatate, de educatie sau de comportament care “costa bani”. Alteori, iubita e cam pretentioasa ori relatia, in sine, e paguboasa. Certurile, acuzatiile sunt legate strans de acest aspect banesc. Atentie sporita in perioada 2-4 martie pentru cardiaci ti cei cu afectiuni vasculare, mai ales daca au fost operati in ultimii ani pe acest segment anatomo-fiziologic.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: