Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 noiembrie Fecioarele sunt implicate in activitati care ii implica alaturi de prieteni, colegi de “ideal” sau tovarasi de drum care desfasoara activitati de interes public ori privat (losir, petreceri etc.).

Tendinta generala este de fidelizare a acelora, de apropiere, de cunoastere reciproca. In acest joc de interese este justificat si destul de bine conturat astral interesul material comun. Uneori, aceste relatii devin prea costisitoare sau de-a dreptul paguboase; surpriza unui interes material se intuieste in spatele unor relatii cultivate de nativul Fecioara in beneficiul personal; alteori, cultivarea unei Fecioarei de catre un grup se explica prin avantajul, evident, al partenerilor.

Intre 30 noiembrie si 2 decembrie pana la ora pranzului, cei nascuti in zodia Fecioarei pot face exercitii de autoritate. Mai intai, in forul interior, ca un fel de antrenament pentru clipa cand vor fi obligati sa se manifeste public. Apoi ca un fel de antrenament al virtutilor pe care trebuie sa le puna la bataie. In aceasta ipostaza, unii apeleaza la ajutorul familiei din care provin.

Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie, Luna tranziteaza Fecioara, dandu-le nativilor o minte clara, o judecata limpede, corecta, o anume eficienta in rostire, un fel adecvat de a intelege realitatea precum si un bun control al emotiilor si sentimentelor, carora nu le permit nici un fel de control atunci cand trebuie sa ia decizii pe trei semne mobile este legat de casa a IV-a controlat de Sagetator, loc unde pe 30 noiembrie, Soarele va face conjunctie cu Saturn.

Fiind vorba de o casa kharmica si o planeta de destin, este de asteptat ca, in acest sector, sa se produca o serie de evenimente importante in biografia fiecarui nativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: