Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, doar preocuparile legate o problema baneasca complicata se pot manifesta. Asta nu inseamna ca, dupa depasirea etapei, chestiunile financiare trec de la sine. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, casa comunicarii va fi atacata din plin, din punct de vedere astral, pe fondul unei hiperactivitatii a Lunii Negre impulsionata de Marte, in cuadratura cu ea.

Subiectivismul, egocentrismul, dorinta de revansa, starea de irascibilitate, orgoliile ranite, sau chiar simpla si fireasca reactie justificata in fata unor atacuri, acuzatii nefondate, afirmatii aiuristice ori defaimatoare ii vor aduce pe nativi in situatia de a se purta “ca pe front”: vor ataca cu toate armele, vor folosi toate argumentele si metodele de combatere a adversarului sau al dusmanilor. Dar, eficienta va fi redusa iar credibilitatea, minima.

De fapt, va fi vorba de o proasta calibrare a lor ca strategie si continut de idei si informatii pe care le vor pune in joc. De aceea, in masura in care este posibil, disputele, certurile, explicatiile sau chiar ripostele sa fie amanate pentru o alta data/perioada, cand ei vor fi intr-o forma mai buna. In egala masura, ar fi de evitat drumurile si initiativele ori schimbarile de ultim moment a rutei ori a mijlocului de transport pentru variante mai palpitante sau mai spectaculoase.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, din nou, familia, casa, averea, patrimoniul, modul de viata vor fi solicitate din punct de vedere astral. Luna Noua ar putea introduce un element de noutate, de schimbare: ceva se va afirma, va debuta ori va impune o noua abordare, in legatura cu domeniile amintite. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, sentimentele Fecioarelor se vor tempera, trairile intense de odinioara se vor calma. Nativii isi vor regasi cadenta intr-o relatiile afective.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: