Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Artileria grea a viitoarei saptamani se afla parca intr-un depozit in ceea ce-i priveste pe cei nascuti in Fecioara, adica plasata intr-un loc ascuns, mult mai putin activ si determinant decat pentru alte semne zodiacale.

Este vorba de cele trei – si din 31 iulie patru – planete ce tranziteaza Leul si care functioneaza ca un foc mocnit. In acest sector discret, aceste planete pot face si desface aspecte de viata care, departe de ochii lumii, pot sa creasca incet si sigur, pana la momentul potrivit. Un impact pot avea aceste planete si asupra starii lor de sanatate, cu o evidenta suprasolicitare a inimii, a coloanei vertebrale, a ochilor.

In aceasta ultima ipostaza, presiunea astrala este mai pronuntata pe 31 iulie, cand se produce faza de Luna Plina cu Luna in Varsator, care ii va solicita in plus pe cei ce se stiu cu boli ale sistemului cardio-vascular. Intre 25 si 26 iulie, nativii pot avea parte de critici, de atacuri verbale sau de situatii neplacute in relatiile curente. Aspect prost pentru toti cei care sustin probe orale in contextul unor concursuri si examene.

Deplasari cu probleme sau asociate cu mici necazuri si pagube. Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie, interesul lor este centrat pe chestiunile de legalitate, de ordine in acte, in hartii sau in relatiile ce decurg dintr-o serie de contracte si intelegeri ale lor si ale familiei lor.

Intre 29 si 30 iulie, perioada reflexiva, meditativa, mai putin activa, dublata de tendinta de a se extrage dintr-o serie de relatii sau de modul zgomotos si “exterior” de a se consuma o relatie afectiva. Despre ei, in acele zile, se va putea spune ca sunt “acri”; in realitate, ei analizeaza cu seriozitate o serie de ipostaze de viata care ii ingrijoreaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: