Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, acumularea de patru planete in semul Racului si faza de Luna Noua care se va petrece pe casa a XI-a a prietenilor vor avea menirea sa puna in dificultate relatiile de prietenie care nu sunt bazate pe onestitate si atitudine corecta. Cei nascuti in Fecioara vor simti din plin lipsa de verticalitate a unor persoane despre care aveau, pana la acest moment de cumpana, o impresie frumoasa. Partea buna a acestei etape astrale este ca le va permite nativilor sa trieze relatiile cu cei apropiati si sa-si regandeasca atitudinea si investitia de incredere si simpatie in functie de revelatiile pe care le va declansa Luna Noua din ziua de 24 iunie.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, trairi intense legate de un statut material sau familial ce trebuie aparat ori de constrangerile momentului, de loc usor de administrat.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, Luna va strabate segmentul zodiacal natal si-i va face mai cumpatati, mai echilibrati, mai circumspecti in decizii, in comportament sau in reactii chiar daca motivele de ingrijorare vor fi majore si intotdeauna justificate. Principala lor preocupare va fi sa nu puna in pericol o ruda, intreaga familie din care provin sau relatiile conjugale ori de afaceri si sa nu sporeasca riscurile unor evenimente incercand sa limiteze consecintele unor atari situatii care se vor produce. Perioada in care nativii vor fi preocupati de persoana lor, de interesele lor, de avantajele lor.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, rezolvari financiare posibile prin valorificarea oportunitatilor de moment, slalom printre dificultatile de a onora o datorie, o plata, o cumparatura. In plan sentimental, nota generala a intregii saptamani va fi de dezacord interior, de nemultumire, de uimire, de contradictie intre convingeri si realitate; unele relatii se vor “raci”, altele vor fi abandonate sau rupte din voia Fecioarei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: