Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In afara tranzitelor firesti ale planetelor rapide precum si cel al Lunii, contextul astral al saptamanii viitoare este alcatuit, pentru acesti nativi, din opozitiile si cuadraturile realizate de planetele care locuiesc cele patru brate ale Crucii Mobile si care isi pun amprenta in mod categoric pe evolutia Fecioarelor in directiile principale de viata.

Perioada pe care o analizam incepe cu tranzitul Lunii prin Leu, respectiv prin casa a XII-a a cerului lor de nastere, intre 23 si 25 mai dimineata si acolo rascoleste, mai ales unde gaseste un teren sensibil, o serie de functii organice legate de fiziologia inimii si a coloanei vertebrale. Mai poate sa rascoleasca, intr-o alta directie de viata, secrete, aspecte delicate din existenta acestora.

Apoi, din dupa-amiaza zilei de 25 mai pana pe 27 mai Luna va tranzita casa I, a personalitatii si nu-i va face cu deosebire mai linistiti. In Fecioara aflandu-se si Luna Neagra, este de asteptat ca acestia sa fie enervati de o intamplare care, chiar daca in economia vietii de fiecare zi, poate parea neinsemnata, pentru ei ea este incarcata, apasatoare.

Totodata, daca ceva ii lezeaza cu adevarat din cauza acestui tranzit, atunci nativii se vor ambitiona si vor dori sa lamureasca acest aspect, sa risipeasca indoiala sau sa alunge orice suspiciune. Un bun prilej se iveste chiar in zilele urmatoare, 28 si 29 mai, cand Luna se va afla intr-o foarte buna relatie cu Soarele, cu Marte si cu Mercur, in tranzit prin casa a X-a, ceea ce ne ofera si indiciul ecoului pe care il poate avea respectivul gest provocator precum si replica lor intr-un context esential socio-profesional. Pentru unele persoanele ce apartin acestui semn expunerea publica este maxima de unde comentariile si valva.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: