Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 23 ianuarie, sectorul prietenilor nu e unul privilegiat. Nativii, pe fondul acestui context astral, pot deveni reticenti fata de unele persoane apropiate lor in trecut ori pot deveni insistente, critice, chitibusare in relatiile sentimentale. Ei spun ca nu le cauta acelora nod in papura dar nici nu-i lasa in pace, cercetandu-le atent comportamentul si analizandu-le declaratiile.

Intre 24 si 25 ianuarie, pe axa celor doua case ale sanatatii, Luna Plina rascoleste subrezeniile trupesti. Vizate sunt: sistemul cardio-vascular, sistemul nervos, fiziologia membrelor inferioare, secundar vederea. Indicat ar fi sa se odihneasca, sa se menajeze si, evident, sa nu insiste in continuarea unui mod de viata bogat in factori de risc.

Pe alt palier, la locul de munca, pot afla vesti ingrijoratoare sau se pot confrunta cu masuri administrative luate de sefi in graba, pe fondul unei situatii ce prezinta un risc, pentru a se intra cat mai repede in legalitate ca o consecinta a deciziilor legislative de ultima ora. Intre 26 si 28 ianuarie, Fecioarele se vor stradui sa se controleze si sa se abtina de la declaratii sau initiative insuficient cantarite ori sa intervina nejustificat in conflictele de familie. Totusi, nu cred ca isi vor putea reprima, in totalitate, dorinta de a “intepa” pe cate cineva cu vorba sau, daca acela e mai slab de inger, sa-l transforme in victima atacurilor sale demonstrative.

Cei care se afla in proces de divort sau in proces de partaj, ar fi bine sa se gandeasca de zece ori inainte sa accepte o solutie de instrainare a bunurilor personale sau comune. Perioada le mai poate aduce unor Fecioare motive de dezamagire, contradictii interioare si confuzie.

Pe 29 ianuarie, problema banilor (pentru unii, intr-o directa legatura cu un proces cu miza patrimoniala) se pune in termeni conflictuali si poate indica un abuz sau o constrangere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: