Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea celor trei planete in Sagetator, alaturi de fenomenul de Luna Noua din acelasi semn de foc, aduce, cel putin teoretic, o serie de discrepante legate de familia din care provin la nivel relational sau ca preocupare patrimoniala.

Contradictiile si preocuparile cotidiene mai pot fi provocate de o chestiune imobiliara si/sau locativa care ii poate privi indiferent de pozitia in care se afla (proprietar sau chirias). Pe 25 si 26 noiembrie nu au nici un chef sa-si lamureasca sentimentele si sa-si fixeze niste repere care sa le justifice o atitudine sau o decizie ulterioara – desi asa ar fi bine!

Le e sila sa se mai gandeasca la o serie de aspecte ce tin de suflet. Nu au chef de emotii, nici de lacrimi si suspine (de aceea refuza o discutie necesara solicitata de partener). Sunt obositi de tribulatiile afective prin care au trecut. Şi, cum nu au, pentru moment, forta necesara de a transa situatia, evita orice gest sau implicare directa.

Surprize legate de regimul muncii, evenimente provocate de decizii luate pe fondul destabilizator al unor stari de spirit care ii sunt induse nativului de vesti, barfe, aluzii, informatii sau avertismente.

Ar fi indicat sa nu se actioneze la manie, la suparare si nici sa se intre in panica. Luna Neagra va intra pe 28 noiembrie in casa I a personalitatii si a corpului fizic, obligand Fecioarele sa tina cont, deseori, de limite organismului. Uneori aceiasi pozitie astrala poate atrage suparari sau incercari personale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: