Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Probleme generala, de fond, a unora dintre nativi poate fi una de natura financiara, patrimoniala au de regim al unor bunuri si servicii care acum sunt in plina criza sau in plin proces de transformare.

Nu lipsesc surprizele, contestarile, disputele sau situatiile limita. Risc de accidente, afectand cu predilectie capul, provenind din graba, neatentie sau din implicarea nejustificata in situatii periculoase. Nu conduceti in stare de surescitare, nu va certati in trafic, nu va ambalati in situatii care se petrec la locul de munca unde se folosesc utilaje si aparatura ce presupune atentie.

Zilele de 25 si 26 martie pot avea un impact asupra celor care desfasoara activitati publice, desi aceasta nu este o conditie necesara. Se poate vorbi despre o Fecioara si fara notorietate. Pentru cei care au functie, raspundere civila, putere de decizie, perioada poate aduce certuri, schimburi de cuvinte care miros a acuzatie, chiar daca ele doar rastalmacesc o realitate. Nu o data, reaua credinta poate fi, in aceste zile, mai puternica, decat evidenta si adevarul.

Intre 27 si 28 martie ar fi mai profitabil pentru multi dintre nativi daca ar sta si ar cugeta asupra utilitatii unor manifestari si implicari in chestiuni ce tin de cercul personal de relatii. Nu este exclus ca, la aceasta atitudine, sa contribuie o dezamagire recenta sau o descoperire care doar ridica perdeaua ce acopera o lume necunoscuta.

Tendinta de a-si consolida sau echilibra o atitudine, o opinie sau o directie de actiune este aproape imposibil de realizat saptamana viitoare. Totusi, ceva din aceste intentii se pot intrezari intre 23/24 martie, cu sanse de a fi reluate si materializate in luna mai.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: