Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 18 iulie poate sa le creeze unor nativi trecatoare stari proaste cardiace dar, pe o alta directie de viata, in aceiasi zi, ei pot primi mesaje si avertismente de la persoane importante, care nu apar in prim-plan dar a caror prezenta o pot simti, lucrand in avantajul nativilor.

Pe 19 iulie, Venus intra in Fecioara, dandu-le o mica mana de ajutor pana pe 26 iulie, cand va intra in miscare aparent retrograda si cand eficienta ei va fi mult scazuta. Intre 19 si 21 iulie Luna va pune un accent special pe buna administrare a persoanei lor, pe pragmatism si pe eficienta.

Intre 22 si 24 iulie dimineata, discrete gesturi menite sa echilibreze un fapt financiar, o situatie baneasca. Este vorba mai mult de remediere, corectare, compensare sau contracarare a unor decizii nu de castig propriu-zis. Din dupa-amiaza zilei de 24 iulie, casa schimburilor de idei este marcata astral neplacut si oarecum periculos, provocand stari de stres, de conflict, de iritare, de abuz, de nemultumire. Intre 22 si 24 iulie, pe acelasi context astral, se pot petrece evenimente cu aer de dreptate sau de aducere la lumina a unor fapte de viata si situatii care sa justifice ploaia de cuvinte ce vor fi rostite.

Capacitatea de aparare este buna, dar gesturile de contracarare, pentru a fi eficiente si credibile, vor trebui sa apeleze la acelasi mecanism de dezvaluire a unor adevaruri ce au stat pana acum ascunse. In preajma datei de 24 iulie se poate naste sau reactiva o relatie complicata cu un prieten sau un grup de apropiati.

Miza financiara care sta la baza acestui conflict nu se rezolva la masa tratativelor si, o data pornit, conflictul el va mai dura pana in preajma datei de 9 august 2015

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: