Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, tendința explicita de a nu da cursul provocarilor, de a gasi o cale de rezolvare inteleapta si decenta neintelegerilor parteneriale. Uneori, parintii sau alte rude apropiate si in varsta pot interveni, complicand starea de lucruri care-i preocupa pe nativi.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, dorinta de a gasi o rezolvare rapida incurcaturilor banesti se va lovi de aspectele legale, strict juridice sau economice ori, in plan relational, de criteriile morale.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, o idee buna le poate reconfigura intr-un chip constructiv, un proiect sau un demers. Temei logic, echilibrat cu potential de succes in multe demersuri care priveste felul in care se vor purta, vor decide in chestiuni importante pentru viata lor sau in care vor face alegeri inspirate.

In dimineata zilei de 21 iunie (ora 07:25′), Soarele va intra in zodia Racului si, de acolo, timp de o luna, va introduce o nota de reticenta ori de prudenta fata de prieteni; nativii nu vor fi dispusi sa-si arate increderea fata de unele cunostinte ori vor avea rezerve in a fi sinceri si “fara secrete” fata de acei prieteni care le-au sadit indoiala in suflet. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur (ora 12:58′), care se va afla intr-o postura limitata de vibratia semnului pe care il tranziteaza. De aceea, estimam ca latura capacitatii de a se exprima, de a comunica, de a dialoga, va fi limitata si marcata de prudenta si “tacere diplomatica”.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, Luna se va alatura tripletei, deja active, Soare/Marte/Mercur, si va spori reactiaemotionala, uneori exagerata, a nativilor, care vor respinge efuziunile sentimentale ori insistenta, lipsa de masura, de protocol si de maniere a unor persoane. Grija nativilor de a nu li se invada spatiul vital va fi mare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: