Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cele mai importante evenimente pe care le vor petrece nativii din zodia Fecioarei vor fi legate de chestiunile exterioare, de viata publica, de imagine sau prietenie si aliante.

Nota generala este mai putin, sau deloc, sustinuta de evenimentele traite in plan personal sau in interioritatea psihicului lor, de unde si o anume importanta sau gravitate a acestor ipostaze ce-i vor mobiliza pe directia: imagine, tinuta, dialog, idei, schimb de opinii, eficienta, succes, notorietate, audienta sau autoritate.

Pe 17 si 18 mai unii vor rezista in fata sugestiilor sau provocarilor menite sa-i faca sa-si schimbe felul de a vedea lucrurile sau maniera de a actiona. Ostili la tot ceea ce inseamna nou, vor incerca sa ramana fideli unor principii sau optiuni personale in ciuda elementului de noutate pe care faza de Luna Noua le-ar putea aduce in viata lor sau care se resimt, in preajma lor, ca o premisa posibila.

In schimb, zilele de 19 si 20 mai sunt favorabile tuturor tipurilor de manifestare exterioara, publica sau profesionala: pot fi simpatici, convingatori, atragatori, elocventi, dibaci.

Nici chiar insistenta cu care sustin o cauza sau un scop nu-i va deranja pe cei din jur pentru ca felul in care vor prezenta acestia si isi vor argumenta respectivul demers este de natura sa starneasca entuziasmul ba chiar sa nasca entuziasti si adepti. Pe 21 si 22 mai se pot arata nemultumiti de ceea ce observa in comportamentul unora sau ceea ce spun aceia e de natura sa-i enerveze, sa-i jigneasca si sa-i puna in garda. Pot fi reticenti, tacuti si banuitori chiar si in relatiile sufletesti, unde in unele relatii, se poate instala suspiciunea, tacerea sau izolarea.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: