Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 16-22 Aprilie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 16-22 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

16 aprilie, este ziua contradictiilor interioare, cand nativii se gandesc si se razgandesc pe fondul unor ipostaze de viata deloc confortabile: unele le justifica atitudinea de pana acum, altele ii obliga sa renunte la o serie convingeri, pareri si opinii.

Nota generala este de nemultumire si de revolta impotriva lor insisi ca nu au suficienta forta sa se lupte cu aceste adversitati. Pe seara, se pot contura schimbari – dupa caz, bruste sau dramatice ale regimului lor banesc, care ii pun in fata unor conditii ce reconfigureaza tabloul general de reactii.

Intre 17 si 19 aprilie, viata Fecioarelor este un thriller. Privind ce li se intampla, un observator din afara ar putea ajunge la concluzia ca, in acel moment, intreaga lume se invarte in jurul acelor nativi. Cei nascuti in Fecioara ar trebui sa faca o revizie generala a directiilor majore de viata cu care se confrunta: propria lor existenta, relatiile cu rudele de sange, patrimoniul averea, gospodaria, casa si casatoria, afacerile, parteneriatele ori chiar procesele.

Toate sunt vizate, toate sunt in pericol de destabilizare. Cel mai prost aspect astral este cel de blocare reciproca a fiecarui segment de viata, de unde si dificultatile de a rezolva macar unul dintre cele enumerate anterior, cu atat mai putin pe toate. Situatia va persista, in acest registru, pana la sfarsitul lunii mai.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, solutii indraznete, uneori extravagante pentru o chestiune baneasca mai veche sau care a aparut in preajma zilei de 16 aprilie. Succesul ei depinde de modul de abordare a respectivei probleme dar si de harta personala a nasterii fiecarui nativ, in parte.

Pe 19 aprilie dupa-amiaza Soarele va intra in casa reprezentarilor superioare despre lume si viata si, unor persoane, le va permite stabilizarea intr-o idee, consolidarea unei convingeri. Pe 22 aprilie, Luna Plina in Scorpion le va influenta modul de exprimare: nu folositi, atunci, intreaga dvs. artilerie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: