Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada destul de intensa si provocatoare. Desi nu mai au la fel de multe planet pe sectorul personal, asa cum a fost cazul ultimelor 2-3 luni, totusi, cei nascuti in semnul Fecioarei au parte de situatii dintre cele mai ciudate.

Unele dintre acestea au legaturi cu familia din care provin, altele cu familia pe care si-au facut-o prin casatorie. Exprimarea verbala va capata deseori nuante polemice, limbajul lor va fi unul precis, taios, presarat cu formulari dure, lipsite de menajamente, caracterizat de acuzatii sau judecati de valoare care pot spori gradul de conflict sau de divergenta intre nativi si o serie de preopinenti, indiferent de natura relatiilor care i-a adus in acest punct de intalnire.

Pe 14 noiembrie, unii nativi vor sa pune ordine intre rude, sa-i tempereze pe unii doar ca metodele lor nu sunt chiar atat de blande, de aceea, nici dorinta lor impacare nu se produce. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata, depinde de la caz la caz, si mai ales, de semnul de generatie, felul in care se vor recepta impulsurile venite de la Luna in tranzit prin semnul de Pamant al Capricornului, ce-si va pune amprenta pe relatiile afective.

Se va vedea insa indiferenta fata de o persoana, dezinteresul fata de evenimentele ce se produc pe acest sector, o uscaciune sufleteasca dezamagitoare. Perioada buna, in planul unei activitati de creatie sau de interpretare, pentru evaluari obiective, pentru slefuiri, finisari si rectificari necesare. Surprize si evenimente cu evolutie ciudata intre 17 si 19 noiembrie dimineata. Intre 19 si 20 noiembrie, unii naivi isi pot cere scuze fata de sot/sotie/ partener, se pot purta vizibil mai frumos, pot da dovada de ingaduinta, pe fondul concluziei ca, in ultima vreme, au gresit sau au exagerat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: